poster

Vrijeme ljubavi

Tempo de Amar (2017)

telenovela | Brazil

SEZONA: 1

EPIZODA: 21

SADRžAJ

Lucinda se naljuti zbog odluke Maríje Vitorije, ali Vicente je zadovoljan viješću. Celeste traži Arthura da pošalje pozivnice Ináciju. Januária spriječi da Edgarova poruka dođe do Olímpije. José Augusto zavara Martima i zamoli Henriquetu da skrije Marianu. Delfina upozna Terezu s Macáriom. Alcira se naljuti kada vidi Pepita kako prodaje želee. Dr. Falcão objavi da je Inácio izliječen. Tereza kaže da se želi udati za dr. Fernãa. Delfina daje dokument Martimu u Fernãovo ime. Olímpia otkrije da je Matias mrtav. Edgar čeka Olímpiju. Dva muškarca slijede Celeste Hermíniju. Edgar odlazi sa svojom obitelji, a Olímpia tuguje. Teodoro otkrije da će biti Celestin susjed. José Augusto predlaže Martimu nagodbu. Inácio prosi Lucindu.

Fotografije

Vrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.