SEZONA: 1

EPIZODA: 20

SADRžAJ

Lucinda očajava, Emília je promatra. Reinaldo i Eunice se zabavljaju. Teodoro prezire Felíciju. Inácio miriše na parfem Marije Vitórije. Emíliji je čudno nećakinjino ponašanje, a ona prikriveno prijeti teti. Geraldo nalazi Ináciov crtež i prepoznaje lice svoga prijatelja. Olímpia kaže Edgaru da mora razgovarati sa svojim ljubavnikom. Delfina želi da se Tereza uda i naredi joj da zaboravi Fernãa. Padilha savjetuje Martimu da posluje s Joséom Augustom. José Augusto zahtijeva da otac João krsti Marianu. Inácio ugleda Lucindu i poljubi je. Geraldo zamoli Mariju Vitóriju da ostane u gradu i uvjeri Mariju Vitóriju da je dječak možda živ. Inácio hvali Lucindu. Helena podržava Mariju Vitóriju da ostane u Brazilu. Martim se susretne sa Joséom Augustom.

Fotografije

Vrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.