SEZONA: 2

EPIZODA: 6 - Sardinia

SADRžAJ

Stanley Tucci ide na Sardiniju, otok poznat po krševitom krajoliku, kristalno čistom moru i ljudima koji strastveno čuvaju svoju tradiciju. Saznat će da je sardinijska kuhinja silno raznolika, ovisno o području. U obalnim gradovima kuša delicije nastale pod utjecajem prethodnih civilizacija, a u unutrašnjosti otkriva ruralno srce Sardinije, koje je u tom smislu ostalo netaknuto. Ovaj tajanstveni i mistični otok riznica je svakovrsnog blaga, a njegovi stanovnici ponose se svojim naslijeđem i raznolikom kuhinjom. Jedno je sigurno: onaj tko kroči nogom na Sardiniju, više neće htjeti otići.

Fotografije

Stanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za Italijom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.