Ocjena: 8.5/10
Ocjena korisnika: 9.5/10
(2 glasa)

SEZONA: 2

EPIZODA: 5 - Calabria

SADRžAJ

Kalabrija je poznata po krškom krajoliku, visokim planinama i 800 km prekrasne obale. Na sjeveru graniči s Basilicatom, a od Sicilije je razdvaja uski Mesinski prolaz. Iz Kalabrije potječu i preci Stanleyja Tuccija. U ovoj epizodi on otkriva tu lijepu regiju burne prošlosti, ali i povijest svoje obitelji. U društvu roditelja i talijanskih rođaka, razmišlja o tome kako je Kalabrija nadahnula ljude koji u njoj žive i zašto oni koji se odsele uvijek osjećaju snažnu želju da se vrate.

Fotografije

Stanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za ItalijomStanley Tucci: U potrazi za Italijom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.