poster

Obalom Devona i Cornwalla s Michaelom Portillom: Početak: Sjeverni Devon

Cornwall & Devon with Michael Portillo (2021)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo
Redatelj: Dave Minchin

Ocjena: 6.8/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - The Beginning: North Devon

SADRžAJ

Prva epizoda Portillova hodočašća stazom uz obalu jugozapadne Engleske počinje na sjeveru grofovije Devon, u sjeni najviših engleskih klifova, a završava na prekrasnoj zlatnoj pješčanoj plaži dugoj pet kilometara u Woolacombeu. Na ovoj ga dionici čekaju neki od najstrmijih i najtežih uspona do mjesta s kojih se pruža nevjerojatno lijep pogled preko mora sve do južnog Walesa koji je i u prošlosti održavao dobre trgovinske veze s mjestima na ovom dijelu devonske obale. Na dijelu puta u šetnji će mu se pridružiti Raynor Winn, autorica popularne knjige "The Salt Path" u kojoj je opisala kako su ona i njezin pokojni suprug Moth, koji je tada već znao da je neizlječivo bolestan, doživjeli hodanje ovom stazom. Raynor priča Michaelu kako im je ta staza promijenila život i daje mu savjete koji će mu dobro doći u ovoj pustolovini.

Glumci
TRAJANJE: 45 min

Fotografije

Obalom Devona i Cornwalla s Michaelom PortillomObalom Devona i Cornwalla s Michaelom PortillomObalom Devona i Cornwalla s Michaelom PortillomObalom Devona i Cornwalla s Michaelom PortillomObalom Devona i Cornwalla s Michaelom PortillomObalom Devona i Cornwalla s Michaelom PortillomObalom Devona i Cornwalla s Michaelom PortillomObalom Devona i Cornwalla s Michaelom Portillom

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.