poster

Stigni me ako znaš

Stigni me ako znaš (2020)

game show | Srbija

Ocjena korisnika: 6.6/10
(5 glasova)

U petak, 6. marta, u 22 časa, na Prvom programu RTS počinje novi originalni kviz „Stigni me ako znaš“, koji vodi Kristina Radenković.
Znanje, sreća, taktika i malo nostalgije, najkraći su opis kviza koji ćemo pratiti iz petka u petak. Očekuju nas dinamična igra, veliki broj nepredvidivih situacija i obrta, grandiozni studio kojim bi mogle da se pohvale velike svetske produkcije i, najvažnije od svega - mogućnost da se ispred TV ekrana zabavite i testirate svoje znanje zajedno sa prijateljima i članovima porodice.
Pravila igre su jednostavna: četiri igrača stoje na ivicama ogromne četvorougaone interaktivne table, sllične onima iz društvenih igara „Monopol“ ili „Ne ljuti se čoveče“. U svakom krugu igre, svaki takmičar ima 30 sekundi da odgovori na 6 pitanja iz opšte kulture. Koliko tačnih odgovora da, toliko polja ide napred. Svako polje ispod sebe krije novac ili iznenađenje u igri. Ukoliko takmičar stigne nekog od protivnika, izbacuje ga iz igre i uzima mu sav osovjeni novac. Takmičar koji prvi stigne na startnu poziciju je pobedio i ima priliku da u poslednjoj rundi sačuva sav novac koji je osvojio.
Tu nije kraj - ovo je jedini kviz u kom takmičar u jednom momentu igra i za sebe i za publiku, jer sudbinu pobednika u poslednjoj rundi u svoje ruke preuzima publika u studiju!

Emitira se na kanalima:

RTS SVET  RTS1  

Sljedeće epizode:

sutra
22:10
Stigni me ako znaš, zabavni program
sutra
22:13
Stigni me ako znaš, kviz
sutra
04:10
Stigni me ako znaš, kviz
PREPORUKE
  • Clueless Genius (2018)

    image
    Auch bei „Genial daneben – Das Quiz“ gilt es, die richtige Lösung auf skurille Fragen zu finden. Im Gegensatz zum normalen „Genial daneben“ werden in der...
  • Caduta libera (2015)

    image
  • Meister des Alltags (2012)

    image
    Wann darf man den Rasen mähen? Wann das Auto waschen? Wie viel Schlaf braucht der Mensch, um fit zu sein, und wo stecken die geheimen Stromfresser im Haus?...
  • Questions Pour Un Champion (1988)

    image
    Julien Lepers hosts a general knowledge quiz competition wherein various contestants compete against each other to win the prize money.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.