poster

Svijet automoto nautike

Svijet automoto nautike


Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

Ljubitelji brzina, automobila, motora ili dobrih plovila svakog četvrtka od 21:30 mogu doći na svoje. Kako birati automobil, gdje pogledati najnovije brodice, zašto odabrati jedno, a ne drugo? Predstavljamo što je novo na tržištu, donosimo recenzije pojedinih modela vozila, najavljujemo sajmove automobila, a tu su i priče iz povijesti automobilske industrije.

Emitira se na kanalima:

SPTV  

Sljedeće epizode:

danas
14:30
Svijet automoto nautike, emisija
PREPORUKE
  • Ekstremni svijet sporta

    image
    Sve o ekstremnim sportovima, natjecanjima u izdržljivosti i istinskim natjecateljskim maratonima. Ti ljudi svakodnevno pomiču granice onoga što je moguće.
  • The Minute

    image
    Magazinska emisija koja izbliza zaviruje u svijet sporta.
  • Južna tribina

    image
    Južna tribina sportska je emisija Libertas televizije osmišljena kao opušteni talkshow s gostima u studiju. Teme razgovora vezane su uz sportski život Grada i...
  • Hall of Fame Olympics

    image
    Protagonisti serije "Hall of Fame" su sportaši koji su posvetili svoj život sportu, s ciljem ostvarivanja olimpijskog sna. Kroz njihove intervjue i slike...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.