Posvećena je domaćim pozorišnim stvaraocima, najzačajnijim srpskim rediteljima, dramskim piscima, glumcima, scenografima, kostimografima, autorima scenske muzike…
Svaka epizoda je sa jednim od velikana naše pozorišne scene u kojoj se iznose profesionalne tajne i životna filozofija svakog od njih i svaka je bogato ilustrovana insertima iz predstava.
Serijal je tokom nekoliko meseci sniman u Muzeju savremene umetnosti u Beogradu, u ambijentu izložbe radova savremenih srpskih umetnika i simbolične veze između pozorišta i svih drugih umetnosti.

Emitira se na kanalima:

RTS3  

Bilo je na kanalima:

RTS2  RTS SVET  RTS1  Pink Pedia  

Sljedeće epizode:

nedjelja
22:35
Metamorfoze: Luka Grbić
ponedjeljak
06:30
Metamorfoze: Luka Grbić ®
ponedjeljak
14:35
Metamorfoze: Luka Grbić ®
PREPORUKE
  • Vrijeme Europa

    image
    Slikovna prognoza prevladavajućeg ili značajnog vremena i najviše dnevne temperature zraka za 40 mjesta u Europi - do 18 sati za taj dan, poslije za idući.
  • TG5

    image
  • Ta teden

    image
  • The Day

    image
    In addition to DW’s round-the-clock news bulletins The Day provides viewers with the background and analysis they need to understand the top stories of the last...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.