SEZONA: 1

EPIZODA: 5 - Family Values

SADRžAJ

Revolucionarni šestodijelni dokumentarni događaj režirao je i producirao Andrew Jarecki te producirao i snimio Marc Smerling. Serija razotkriva dugo zakopane informacije pronađene tijekom njihove sedmogodišnje istrage o nizu neriješenih zločina i čovjeku osumnjičenom za njih – Robertu Durstu, potomku njujorške milijarderske obitelji Durst – a snimljen je uz njegovu punu suradnju. Briljantan, povučen i predmet nemilosrdnoga nadzora medija, Durst nikada nije govorio u javnosti, sve do sada. Tijekom ekskluzivnih intervjua s Jareckim, on govori s nevjerojatnom iskrenošću otkrivajući tajne o slučaju koji je zbunjivao organe vlasti 30 godina. Dugo osumnjičen za nestanak svoje lijepe mlade žene u New Yorku 1982. g., za ubojstvo ključnog svjedoka u slučaju na Beverly Hillsu 2000. g. te poslije ubojstvo i komadanje susjeda u Galvestonu u Teksasu, Durst je stalno izjavljivao da je nevin te je ostao na slobodi do dan-danas. Ovaj dokumentarni događaj bez presedana prati Jareckog dok ovaj razvija odnos s Durstom iskapajući tisuće stranica skrivenih dokumenata, policijske dosjee, ključne svjedoke, nikada prije viđene videomaterijale i privatne zatvorske snimke.

Fotografije

Pehist: Život i smrti Roberta DurstaPehist: Život i smrti Roberta DurstaPehist: Život i smrti Roberta DurstaPehist: Život i smrti Roberta DurstaPehist: Život i smrti Roberta DurstaPehist: Život i smrti Roberta DurstaPehist: Život i smrti Roberta Dursta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.