poster

Romano Bolković - 1 na 1: Hrvoje Josip Balen

Romano Bolković - 1 na 1 (2016)

talk-show | Hrvatska

Ocjena korisnika: 1/10

SADRžAJ

Hrvoje Josip Balen, član uprave i suosnivač Sveučilišta Algebra, ujedno je predsjednik HUP-ICT, koordinator HUP-ove radne skupine za pripremu prijedloga porezne reforme i rasterećenje rada te radne skupine za pregovore s Vladom RH o Nacionalnom planu oporavka i otpornosti, član je Odbora za financijska i organizacijska pitanja i član Skupštine GNK Dinamo, nositelj priznanja EY poduzetnik godine 2020.
S gospodinom Hrvojem Josipom Balenom razgovaram o mladima i visokom obrazovanju, o studiranju u Hrvatskoj na engleskom jeziku, imamo li strateški plan razvoja našeg visokog obrazovanja, kako će nove tehnologije utjecati na transformaciju obrazovanja, je li moguć svijet bez učitelja, o sustavu vaučera za obrazovanje odraslih, o cjeloživotnom obrazovanju, kakav je odnos generacije Z prema benefitima kao što je ulaganje poslodavca u obrazovanje radnika, zašto Hrvatska i dalje gubi talente i najbolje pojedince, kako je nestalo hrvatsko tržište rada ulaskom u EU i koje su tektonske promjene koje donosi rad na daljinu i daljnja globalizacija, jesmo li kao društvo "zarobljeni" svojom demografskom slikom, možemo li računati na EU sredstva u jednakoj mjeri kao dosad, kako ćemo dosegnuti ciljeve zadane Strategijom digitalne Hrvatske, zašto su elektoratu presudna svjetonazorna pitanja uz prijeteću recesiju i inflaciju, o promjenama u Dinamu u zadnjih godinu i pol dana.

Voditelj: Romano Bolkovic

Fotografije

Romano Bolković - 1 na 1: Hrvoje Josip BalenRomano Bolković - 1 na 1: Hrvoje Josip BalenRomano Bolković - 1 na 1: Hrvoje Josip BalenRomano Bolković - 1 na 1: Hrvoje Josip BalenRomano Bolković - 1 na 1: Hrvoje Josip BalenRomano Bolković - 1 na 1: Hrvoje Josip BalenRomano Bolković - 1 na 1: Hrvoje Josip BalenRomano Bolković - 1 na 1: Hrvoje Josip Balen

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Produženi vikend

    image
    Produžite si vikend bez spajanja blagdana i nezgodnih upita poslodavcu. Budite s nama ponedjeljkom od 16:00 sati i imat ćete PRODUŽENI VIKEND iz tjedna u tjedan....
  • Glas naroda (2019)

    image
    Informativna kontakt emisija.
  • Ni crno ni belo

    image
  • Bujica

    image
    Bujica je televizijska emisija koja se emitira tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom. Autor, urednik i voditelj emisije je Velimir Bujanec.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.