EPIZODA: 106

SADRžAJ

Emisija Dobro je znati - je edukativno informativna emisija o ciljevima i prevencijama rizika od katastrofa. Pa tako u emisiji govorimo s medicinskim stručnjacima o ugrozama po zdravlje ljudi, o ugrozama od požara, poplava, prirodnih katastrofa, a s naglaskom na edukaciju građana kako se ponašati u određenim situacijama ukoliko do njih dođe. Naši gosti su relevantni stručnjaci iz svih društvenih sfera. rizika od katastrofa. Pa tako u emisiji govorimo s medicinskim stručnjacima o ugrozama po zdravlje ljudi, o ugrozama od požara, poplava, prirodnih katastrofa, a s naglaskom na edukaciju građana kako se ponašati u određenim situacijama ukoliko do njih dođe. Naši gosti su relevantni stručnjaci iz svih društvenih sfera.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Na lepše

    image
    Na lepše - osrednja turistična oddaja, ki nas spomni na to, kako velika je Slovenija in koliko razlogov za odhod na lepše imamo samo par korakov stran od domačega...
  • À l'Affiche

    image
  • Domovina

    image
  • Magazin TV

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.