poster

LIGA PRVAKA: BAYERN M. - REAL MADRID, nogomet

UEFA Champions League

Arena Sport 7 | četvrtak | 23:00

SADRžAJ

Prvi polufinalni susret Lige prvaka donosi nam "Euro Clasico", dvoboj između Bayerna i Reala. Ova dva kluba su međusobno osvojila čak 20 naslova prvaka Europe. Kraljevski klub je u pohodu na svoj 15. naslov čime bi se dodatno učvrstio na vrhu vječne ljestvice europskih prvaka. Bavarci pak žele doći do svog sedmog naslova kojim bi se izjednačili s talijanskim Milanom na drugom mjestu te ljestvice.
Upravo je tri od posljednjih pet naslova Lige prvaka Real osvojio preko Bayerna i nadaju se kako će uljepšati tu statistiku i ove sezone. S druge strane, Nijemci se nadaju kako će napokon prekinuti loš niz protiv Reala u najprestižnijem natjecanju, koji traje još od 2012. Te godine je posljednji put Bayern slavio protiv Reala i to baš u polufinalu, da bi na kraju tragično izgubio od Chelseaja.

Fotografije

LIGA PRVAKA: BAYERN M. - REAL MADRID, nogometLIGA PRVAKA: BAYERN M. - REAL MADRID, nogometLIGA PRVAKA: BAYERN M. - REAL MADRID, nogomet

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Czech First League

    image
    Prva češka nogometna liga je prvi stupanj nogometnog natjecanja u Češkoj.
  • 2. HNL

    image
  • Prva HNL

    image
    Hrvatska nogometna liga (HNL), službenog naziva SuperSport Hrvatska nogometna liga, hrvatska je nogometna liga najvišeg ranga. HNL trenutno uključuje 10...
  • Bulgarian Cup

    image
    Bugarski Kup je godišnje bugarsko nogometno natjecanje. To je glavno kup natjecanje zemlje i u njemu sudjeluju svi službeno registrirani bugarski nogometni timovi.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.