poster

Vrijeme ljubavi

Tempo de amar (2017)

telenovela | Brazil

SEZONA: 1

EPIZODA: 33

SADRžAJ

Bernardo se ispriča Balbini. Inspektor Pimenta uhiti madame Lucerne. Maria Vitória kaže da ne može uzvratiti ljubav Vicenteu. Edgar i Olímpia nastave vezu. Bernardo govori madame Lucerne o svojoj situaciji. Bernardo se suoči s Teodorom. Reinaldo pati zbog posljedica Criptusove karikature. Otáviova družina postavi bombu na brod. Maria Vitória se ukrcava za Portugal. Brod eksplodira. Vicente se uplašio za Mariju Vitóriju, ali ona izlazi neozlijeđena s broda. Edgar misli da je Otávio umiješan u postavljanje bombe. Maria Vitória žali jer nije mogla otići u Portugal. Teodoro kaže policiji da je eksplozija zapravo bila atentat. Tomaso prizna da je Otávio postavio bombu. Vicente ga kori. Celina pozove Arthura na večeru. Felícia je sumnjičava u vezi s tobožnjim putovanjem madame Lucerne. Vicente poljubi Mariju Vitóriju.

Fotografije

Vrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.