poster

Lidijina kuhinja: Malo muke, odlični okusi

Lidia's Kitchen 9 (2013)


Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SEZONA: 9

EPIZODA: 26

SADRžAJ

Za pripremu nekih od Lidijinih najboljih recepata ne treba mnogo truda. To vrijedi i za čudesno jelo od kobasica s komoračem i maslinama u jednoj tavi koje pršti okusima. Pripremit će i pečene janjeće kotlete sa salsom od metvice i zapečenim kriškama krumpira. Ovi odlični karamelizirani kotleti moraju se jesti rukama. A što kažete na lagano piće kojim proslaviti ove jednostavne recepte? Na kraju će razgovarati s unukom Olivijom o ukusnom i osvježavajućem receptu za fragoncello.

Fotografije

Lidijina kuhinja: Malo muke, odlični okusiLidijina kuhinja: Malo muke, odlični okusiLidijina kuhinja: Malo muke, odlični okusiLidijina kuhinja: Malo muke, odlični okusiLidijina kuhinja: Malo muke, odlični okusiLidijina kuhinja: Malo muke, odlični okusi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Cross Talk

    image
    CrossTalk is a current affairs debate television program on RT.
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • TV replika

    image
    Kontakt emisija koja obrađuje najznačajnije društveno-političke teme. Naglasak je stavljen na kontakt s gledateljima od kojih se želi čuti njihovo razmišljanje o...
  • Phoenix Runde (1997)

    image
    The program provides a forum for the current political debate in Germany.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.