poster

Razgovor s razlogom: Katherine Arden

Razgovor s razlogom (2022)

talk-show | Hrvatska
Redatelj: Siniša Hajduk

SADRžAJ

Gošća emisije je američka književnica očarana slavenskom mitologijom, Katherine Arden.
Razgovaramo kako je otkrila slavensku mitologiju te u čemu vidi razliku između slavenskih i zapadnjačkih bajki. Na koji način je Mihail Bulgakov, omiljeni joj pisac, utjecao na njezin rad? Koliko je teško fantastičnim jezikom ispričati istinu? Što je proročansko u njezinu romanu Pandemonij? Otkud interes prema Prvom svjetskom ratu i zašto je odlučila pisati o njemu? Koja je uloga vraga u romanu i zašto joj je bila važna? Je li moguće živjeti od pisanja u SAD-u?
Od Austina u Teksasu i zapadnjačkih bajki do Pandemonija i slavenskih mitova, mnogo je razloga za razgovor s Katherine Arden.

Fotografije

Razgovor s razlogom: Katherine ArdenRazgovor s razlogom: Katherine ArdenRazgovor s razlogom: Katherine ArdenRazgovor s razlogom: Katherine ArdenRazgovor s razlogom: Katherine ArdenRazgovor s razlogom: Katherine ArdenRazgovor s razlogom: Katherine ArdenRazgovor s razlogom: Katherine ArdenRazgovor s razlogom: Katherine ArdenRazgovor s razlogom: Katherine ArdenRazgovor s razlogom: Katherine ArdenRazgovor s razlogom: Katherine Arden

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.