poster

Nogomet, Liga prvaka - 1/4 finala: Manchester City - Real Madrid, 1. poluvrijeme

UEFA Champions League


Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SADRžAJ

U prvoj utakmici četvrtfinala ovog nogometnog blockbustera svjedočili smo nogometnoj rapsodiji u glavnom gradu Španjolske. Već u prvih petnaest minuta susreta semafor na Santiago Bernabéu je pokazivao 2:1 za Kraljevski klub. Ranim pogotkom Bernarda u drugoj minuti City je poveo na španjolskom tlu. Samo deset minuta kasnije lopta se nesretno odbila od Diasa i Ortega je bio nemoćan, da bi nakon dvije minute Rodrygo povisio na 2:1. Drugo poluvrijeme je pripalo Građanima koji su poravnali rezultat u 66. minuti pogotkom Fodena, a zatim je u 71. minuti Gvardiolov prvijenac u dresu Cityja šokirao sve navijače na Bernabéu i doveo Engleze na korak do pobjede. Međutim, osam minuta nakon Gvardiola, Valverde postiže gol za Real i konačnih 3:3.
Branitelj naslova, City, može itekako biti zadovoljan ishodom na iznimno teškom gostovanju i nadaju se kako će se na putu ka obrani naslova ponoviti priča iz prošlogodišnjeg polufinalnog susreta između dva kluba. Nakon remija u prvoj utakmici, Građani su na svom tlu potopili grandiozni Real čak 4:0. Kraljevski klub s razlogom nosi epitet "kraljevski" i svakako se nada da će pod vodstvom talijanskog maga Ancelottija ove godine podići svoj petnaesti trofej Lige prvaka.

Fotografije

UEFA Champions League: Manchester City - Real Madrid

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Primeira Liga

    image
    Prva liga Portugala najviša je razina nogometnih natjecanja u Portugalu.
  • Argentine Primera División

    image
    Primera División Argentina ili jednostavno Primera División, je profesionalna nogometna liga u Argentini i trenutno najviša razina nogometa u toj zemlji.
  • Austrian Football Bundesliga

    image
    Austrijska nogometna Bundesliga profesionalna je austrijska nogometna liga. Najvišeg je ranga od svih nogometnih liga u Austriji.
  • Belgian Pro League

    image
    Belgijska prva liga A, belgijska Pro liga ili 1A Pro liga, najviše je ligaško natjecanje za nogometne klubove u Belgiji.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.