SADRžAJ

West Ham dočekuje Bayer Leverkusen u uzvratnoj utakmici četvrtine finala Europa lige nakon što su u Njemačkoj poraženi 0:2. U prvoj utakmici je izgledalo kako će Čekićari izbjeći poraz od moćnog Leverkusena, ali pred kraj utakmice Nijemci su pokazali kvalitetu. Golovima Hoffmana u 83. i Bonifacea u 91. minuti Apotekari su došli do željene pobjede i komotne gol razlike uoči uzvrata. Englezi su u osmini finala također stradali od njemačke momčadi u prvoj utakmici na gostovanju, da bi u uzvratu slavili. Međutim, vrlo je teško da će nakon Freiburga isto učiniti Leverkusenu. Tri dana nakon prvog dvoboja četvrtfinala, West Ham je ugostio Fulham s dna tablice da bi izgubili čak 0:2. Apotekari su pak u prvenstvu tri dana nakon pregazili Werder Bremen 5:0 i na taj način osigurali naslov prvaka Njemačke.
Leverkusen se nada kako će večeras rutinski osigurati prolaz u polufinale protiv slabijeg protivnika. West Ham je svjestan koliko će teško biti doći do pobjede protiv takvog giganta, ali nadaju se kako neće razočarati svoje navijače dvije utakmice zaredom i da će biti prva momčad ove sezone koja će pobijediti Leverkusen.

Fotografije

EUROPALIGA: WEST HAM - LEVERKUSEN, nogometEUROPALIGA: WEST HAM - LEVERKUSEN, nogometEUROPALIGA: WEST HAM - LEVERKUSEN, nogometEUROPALIGA: WEST HAM - LEVERKUSEN, nogomet

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kite Masters

    image
  • World of Free Sports

    image
    Showcasing an exclusive selection of the most prestigious action and outdoor sporting events in the world, including base jumping, ski & snowboard action,...
  • Nomads Seeking Adventure

    image
    Nomads Seeking Adventure prikazuje najnevjerojatnije akcijske avanture i predstavlja neka od najvećih imena u ekstremnim sportovima.
  • ICF Canoe World Cup

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.