poster

La Promesa

The Vow 2 / La Promesa 2 (2022)

drama, misterija, romantika | Španjolska

SEZONA: 2

EPIZODA: 29

SADRžAJ

Martina pred cijelom obitelji priznaje da je došla na La Promesu kako bi pobjegla od skandala koji je izazvala na zabavi u Madridu. Kad dozna istinu, Alonso od Martine traži objašnjenje jer je izgubio povjerenje u svoju nećakinju. Curro pokušava razgovarati s Martinom, ali ona se udaljava od njega. Rómulo uz pomoć policije u zadnji čas spašava Píju iz Gregoriovih šaka, a policija uhiti i odvede Gregorija. María Fernández priznaje Salvadoru nešto što će potvrditi njegove sumnje u njezino prijateljstvo s Lopeom i kod mladića izazvati neočekivanu reakciju. Cijela se posluga pita zašto je markiza poslala Janu u kuću vojvotkinje De los Infantes. Curro i Catalina također to ne razumiju i to kažu Cruz. Nakon prijevare s ugovorom Lorenzo se pokušava približiti Catalini, no ona je izgubila povjerenje u njega i podsjeća ga da nikada neće biti prijatelji.

Fotografije

La PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa Promesa

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.