SEZONA: 1

EPIZODA: 16

SADRžAJ

José Augusto žurno odlazi. Delfina i Tereza smatraju njegovo ponašanje čudnim. U Riju Vicente razgovara s Marijom Vitórijom o napadu na Edgara i spominje rukavicu s mjesta zločina. Maria Vitória sumnja na Matiasa. José Augusto kaže ocu Joãu da će otići u potragu za unukom. Fernão prisiljava oca da pritisne Joséa Augusta da prizna Terezu kao svoju kćer. U Riju Maria Vitória otkrije Olímpijinu rukavicu i adresu među Matiasovim stvarima i nosi ih Vicenteu. Emília se sukobi s Lucindom oko Ináciovih lijekova. Olímpia govori Vicenteu o svojoj vezi s Matiasom. On odluči napustiti Nicotin pansion. Lucinda daje novac za brodsku kartu Mariji Vitóriji. Fernão je grub prema Terezi u Morros Verdesu, a njegov otac ga prekori. Inácio kaže Lucindi da će se sastati sa Geraldom. Helena pati jer nema vijesti o Natáliji i Felíciji. Pokuša ih vidjeti u kabareu. Celeste osjeća jake bolove. Bernardo i Eunice joj pomažu. Vicente pozove Mariju Vitóriju da izađu. Edgar je uspješno operiran. Inácio već bolje vidi. Lucinda kaže Ináciju da ga Geraldo optužuje da je lopov. Matias promatra Vicentea s Marijom Vitóriom. Matias prijeti Mariji Vitóriji.

Fotografije

Vrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.