poster

LIGA PRVAKA: LAZIO - BAYERN, nogomet

UEFA Champions League

Arena Sport 7 | utorak | 03:00

SADRžAJ

Drugoplasirani iz skupine E, Lazio, će u Rimu ugostiti pobjednika skupine A, Bayern München.
Prvi puta ikada su se ova dva kluba susrela također u osmini finala Lige Prvaka 2021. godine. Tada je Bayern u oba susreta slavio nad Lazijom i glatko prošao u četvrtfinale. Bayern je ove sezone dominirao u grupnoj fazi i zabilježio samo jedan neriješen rezultat protiv Copenhagena, dok je Lazio zabilježio dva poraza od kojih su oba bila u gostima. Lazio ove sezone vrlo dobro brani domaći teren i u posljednjih deset utakmica bilježe samo jedan poraz na Stadio Olimpicu.
Ove sezone Lazio je čvrst na domaćem terenu i u Ligi Prvaka kod kuće ne zna poraz, što vječito nepredvidivom domaćinu svakako ide u korist protiv favoriziranog Bayerna, koji je uz City ovogodišnji favorit za osvajanje naslova.

Fotografije

LIGA PRVAKA: LAZIO - BAYERN, nogometLIGA PRVAKA: LAZIO - BAYERN, nogometLIGA PRVAKA: LAZIO - BAYERN, nogomet

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • UEFA Europa Conference League

    image
    UEFA Europska konferencijska liga je treće klupsko natjecanje u organizaciji UEFA-e po jačini, odmah iza Lige prvaka i Europske lige, a pobjednik ovog natjecanja...
  • Second Professional Football League Bulgaria

    image
    Bugarska Druga profesionalna nogometna liga je druga razina bugarskog nogometnog ligaškog sustava, ispod Prve lige i iznad Treće lige.
  • Scottish Premiership

    image
    Škotska Premier liga najjače je nogometno natjecanje u Škotskoj.
  • Manchester United TV

    image
    MUTV je televizijski kanal u vlasništvu i pod upravom engleskog nogometnog kluba Manchester United.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.