poster

Obalom Devona i Cornwalla s Michaelom Portillom: Sedmi dan - Južni Cornwall

Cornwall & Devon with Michael Portillo (2021)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo
Redatelj: Dave Minchin

Ocjena: 7.0/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 4 - Day Seven - South Cornwall

SADRžAJ

Michael Portillo hoda posljednjom dionicom staze duž obale jugozapadne Engleske kroz Cornwall, otkrivajući s užitkom skrivene pećine, veličanstveno lijep suptropski botanički vrt i riječni rukavac poznat po krijumčarima o kojima je pisala slavna Daphne du Maurier. Put počinje u ribarskom selu Coverack, odakle će krenuti dublje u kopno kako bi posjetio obiteljsku farmu mliječnih krava na kojoj obitelj od mlijeka svojih krava proizvodi svima omiljene kornvolske proizvode - vrhnje i više od 40 vrsta sladoleda. Drugog dana pješačenja hodat će stazom uz Helfordski estuarij do dijela obale koji je u Drugom svjetskom ratu služio kao tajna baza savezničkim snagama i pripadnicima francuskog i belgijskog pokreta otpora, i mjesta s kojeg je američka 29. pješačka divizija krenula u desant na normandijsku plažu Omaha u lipnju 1944. godine.

Glumci
TRAJANJE: 45 min

Fotografije

Obalom Devona i Cornwalla s Michaelom PortillomObalom Devona i Cornwalla s Michaelom PortillomObalom Devona i Cornwalla s Michaelom PortillomObalom Devona i Cornwalla s Michaelom PortillomObalom Devona i Cornwalla s Michaelom PortillomObalom Devona i Cornwalla s Michaelom PortillomObalom Devona i Cornwalla s Michaelom PortillomObalom Devona i Cornwalla s Michaelom Portillom

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.