Ocjena: 7.4/10
Ocjena korisnika: 9.5/10
(40 glasova)

SADRžAJ

Film je adaptacija popularne serije Downton Abbey koja je prikazivana od 2010. do 2015. godine. Film se nastavlja na zadnju epizodu serije te će svi ljubitelji serije biti dobro upoznati s likovima i radnjom.
Scenarij za film napisao je oskarovac Julian Fellowes, koji je napisao i scenariji za svih 52 epizode serije dok je Michael Engler (koji je bio redatelj u četiri epizode) redatelj. Većina glumaca iz serije se pojavljuje i na filmu.
Radnja filma se vrti oko posjeta engleskog kralja i kraljice Downton Abbey-u što je ujedno velika čast i za vlasnike i za poslugu a s druge strane i vrlo stresna situacija jer plemstvo ima svoje specifične prohtjeve.
Film je svojevrstan nastavak na seriju koji donosi zaključuje cijelu seriju te rasvjetljuje sudbinu glavnih likova kao i samog Downton Abbeya.

Fotografije

Downton AbbeyDownton AbbeyDownton AbbeyDownton AbbeyFoto: RTL / © 2019 Focus Features LLC and Perfect Universe Investment Inc. All Rights Reserved.Foto: RTL / © 2019 Focus Features LLC and Perfect Universe Investment Inc. All Rights Reserved.Foto: RTL / © 2019 Focus Features LLC and Perfect Universe Investment Inc. All Rights Reserved.Foto: RTL / © 2019 Focus Features LLC and Perfect Universe Investment Inc. All Rights Reserved.Foto: RTL / © 2019 Focus Features LLC and Perfect Universe Investment Inc. All Rights Reserved.Foto: RTL / © 2019 Focus Features LLC and Perfect Universe Investment Inc. All Rights Reserved.Foto: RTL / © 2019 Focus Features LLC and Perfect Universe Investment Inc. All Rights Reserved.Foto: RTL / © 2019 Focus Features LLC and Perfect Universe Investment Inc. All Rights Reserved.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nespokojni (2011)

    image
    Annabel Cotton prelijepa je i šarmantna djevojka koja boluje od raka i koja osjeća duboku ljubav prema životu i prirodi. Enoch Brae mladić je koji je odustao od...
  • Nešto između (1982)

    image
    Suvremena priča o mladoj Amerikanki i njenoj sentimentalnoj vezi sa dvojicom Jugoslovena. Tijekom šest tjedana, troje junaka, zatečenih u svijetu punom...
  • I Bog stvori kafansku pevačicu (1972)

    image
    U specijalnoj atmosferi kafane, u gradiću kraj brane na Đerdapu, rodila se ljubav između lijepe kavanske pjevačice, opterećene prošlošću i ozbiljnog radnika,...
  • Oslikani veo (2006)

    image
    London 1925. Kitty (N. Watts) je upoznala mladog, inteligentnog, sramežljivog i pomalo dosadnog dr. Waltera Fanea (E. Norton), ali zgodnu priliku za brak. Dr....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.