SADRžAJ

U srpnju 2018. NASA će lansirati prvu misiju na zvijezdu u povijesti. Povijesna je to misija istraživanja posljednje velike granice našeg Sunčevog sustava. Ovaj dokumentarni film slavi ključan trenutak u ljudskoj povijesti, prvi pokušaj da dotaknemo Sunce.

Fotografije

Misija na SunceMisija na SunceMisija na SunceMisija na SunceMisija na SunceMisija na SunceMisija na SunceMisija na SunceMisija na SunceMisija na Sunce

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Lav ratnik (2010)

    image
    Ovo je priča o opstanku lava iz zemlje Maasaija. U podnožju Kilimandžara romantizirano pleme Maasai živi u borbi na život i smrt s omiljenom velikom mačkom, lavom.
  • Izvanzemaljci - Novi pogled (2016)

    image
    Profesor Martin Rees promatra znanost iza moderne potrage za vanzemaljskim životom i iznosi teoriju da trebamo tražiti strojeve, a ne organska bića.
  • Ured 39 - Kimov bankomat (2020)

    image
    Sjeverna Koreja puca više nego što može dosegnuti. Kako je moguće da jedna od najsiromašnijih zemalja svijeta financira program nuklearnog naoružanja dovoljno...
  • Potraga za zlatom (2014)

    image
    Pratite priču o zlatu i naučite postupak koji pretvara dragocjeni element iz sirovine u lijepi nakit.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.