Ocjena: 4.8/10
Ocjena korisnika: 8.2/10
(25 glasova)

SADRžAJ

Pasji život u palači nije jednostavan. Kraljičin omiljeni pas Rex živi luksuznim životom u Buckinghamskoj palači zajedno s još tri korgija. U posjet palači stiže Donald Trump sa suprugom Melanijom i njihovom Mitzi. Kraljica predloži da bi možda jedan od njezinih korgija bio prikladan partner za Mitzi, koja izabere Rexa. Nimalo zadovoljan, Rex izbjegava Mitzi, koja ga ipak uspijeva dočekati u blagovaonici. Izbjegavajući Mitzi, Rex slučajno ugrize predsjednika, što razbjesni kraljicu. Rexu je neugodno što je osramotio kraljicu, a tješi ga korgi Charlie. Ljubomoran na njegov status u palači, Charlie namami Rexa van s lažnim obećanjem da u Vatikanu papa traži psa te ga odvodi do potoka u namjeri da ga utopi. Zanimljiva kompjuterska obiteljska animacija poigrava se s osobama iz stvarnog političkog života i njihovim ljubimcima, a nastala je u produkciji belgijskog studija animacije nWave Pictures, točnije u režiji Bena Stassena i Vincenta Kesteloota, koji su je snimili prema priči R. Smitha i Roba Spracklinga, inspiriranoj kraljicom Elizabetom II. i njezinim ljubimcima. Zabava za čitavu obitelj u ovoj vizualno impresivnoj animaciji, koja će, iako nije izašla iz velikih američkih studija, zadovoljiti sve obožavatelje animiranih slika u kojoj su šale namijenjene starijima, dok će se pustolovina u kojoj se je našao simpatični Rex više svidjeti klincima.

Fotografije

Korgi: Kraljevski pas velikog srcaKorgi: Kraljevski pas velikog srcaKorgi: Kraljevski pas velikog srcaKorgi: Kraljevski pas velikog srcaKorgi: Kraljevski pas velikog srcaKorgi: Kraljevski pas velikog srcaKorgi: Kraljevski pas velikog srcaKorgi: Kraljevski pas velikog srca

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.