SADRžAJ

Drama o protivnici pobačaja koja zbog problematične trudnoće mora pobaciti želi li spasiti vlastiti život.
Kelly Porter (Valerie Bertinelli) je mlada majka koja gorljivo sudjeluje u pokretu protivnika pobačaja prosvjedujući s istomišljenicima ispred klinika koje izvode pobačaje. S druge strane, njezina je sestra odvjetnica Liz (Mel Harris) jednako uvjerena pobornica prava na pobačaj, pa se dvije sestre nerijetko susreću na suprotnim stranama prosvjeda. Sama je Kelly ponovno trudna što njoj i suprugu Stanu (Brian McNamara) predstavlja neizmjernu radost. Međutim, Kelly pati od kronične srčane bolesti, pa joj nova trudnoća predstavlja životni rizik. Kako joj ne pada na pamet pobaciti, Liz ju pokušava na to natjerati sudskom parnicom.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Pažnja banditi (1987)

    image
    Nakon smrti supruge, koju su ubili pljačkaši banke, Verini šalje ćerku u Švajcarsku na desetogodišnje školovanje. U međuvremenu, Verini je dospeo u zatvor, a da...
  • Makedonska krvava svadba (1967)

    image
    Film govori o djevojci Cveti u Otomansko okupiranoj Makedoniji i njenom kindapiranju od strane Otomanskog bega.
  • Manchester pokraj mora (2016)

    image
    Nakon smrti starijeg brata Joea (Kyle Chandler), Lee Chandler (Casey Affleck) šokiran je saznanjem da ga je Joe proglasio jedinim skrbnikom svog nećaka Patricka...
  • Planina (2015)

    image
    Film prikazuje odrastanje četrnaestogodišnjeg Davida koji je prisiljen postati čovek, i biti glava kuće, dok njegov deda broji svoje poslednje dane u bolnici.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.