Ocjena: 7.9/10
Ocjena korisnika: 9.5/10
(15 glasova)

SADRžAJ

Film rađen po motivima romana „Samac u braku“ Milice Jakovljević, Mir Jam u središtu kojeg je tek vjenčani mladi par koji ne dijeli bračnu postelju. Teško je i zamisliti kakve sve prepreke, iskušenja i muke proživljavaju supružnici prinuđeni da pred svijetom prikazuju idiličan i uzoran bračni život, dok se ispod malograđanske sreće zapravo kriju netrpeljivost i suzbijene strasti jedne razmažene Beograđanke i ambicioznog aodvjetnika iz provincije.

Fotografije

Brod plovi za ŠangajBrod plovi za ŠangajBrod plovi za ŠangajBrod plovi za Šangaj

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ljubav je ljubav (2012)

    image
    Nadahnuto istinitom pričom s kraja '70-ih koja dodiruje zakonite i društvene probleme koji su važeći i danas kao što su bili i prije 35 godina. Ovo je snažna...
  • I tvoju mamu također (2001)

    image
    Životi Julia i Tenocha, kao i većine sedamnaestogodišnjaka, kontrolisani su njihovim hiperaktivnim hormonima, međusobnim prijateljstvom i žurbom u svet odraslih.
  • Poglavar (2016)

    image
    "Poglavar" je povijesna obiteljska drama čija se radnja odvija šezdesetih godina prošlog stoljeća na Novom Zelandu. Tamihana Mahana (Temuera Morrison) je osoran,...
  • Rajski vrt (1978)

    image
    Tri spletkaroška brata iz New Yorka udružuju zajedničke snage i pamet dok nastoje osvojiti svijet profesionalnog hrvanja.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.