SADRžAJ

Kada je tajna agentica Julie Cosgrove (Cynthia Rothrock) izgubila zaručnika u kobnoj vojnoj misiji, napustila je posao u američkoj vladi i odlučila okrenuti novu stranicu u životu. No baš na samom početku novog života upada u najopasniju misiju u životu. Prolazeći kroz mali grad, Julie se upoznaje sa skupinom lokalnih stanovnika protiv svoje volje povezanih s floridskom mafijom. Kada jedan od njezinih novih prijatelja nastrada, Julieni izoštreni instinkti i vojna obuka odmah je tjeraju u akciju. Sada je ona u bijegu pred FBI-om u pokušaju da osigura pravdu za svog prijatelja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ubojiti hitac (2015)

    image
    Film prati putovanje Johna i Colt, dvoje revolveraša i ponekad ljubavnika, na paralelnim, ali vrlo različitim putovanjima kroz ilegalni svijet kulture dvoboja.
  • Pravo na osvetu (2019)

    image
    Kada su mu žena i kći besmisleno ubijene, ožalošćeni čovjek nađe se uhvaćen u ratu između skupine karizmatičnih osvetnika i zločina koji je zahvatio njihov grad.
  • Branitelj (2004)

    image
    Bjesni rat protiv terorizma. Sjedinjene Američke Države ne žele im popustiti, osobito Mohamedu Jamaru. Jamara je nestao prije nekoliko mjeseci, ali njegova mreža...
  • Arktička apokalipsa (2019)

    image
    Pratimo put jedne obitelji kroz bespuća smrznutih prostranstava nakon što zbog topljenja ledenjaka sjevernom polutkom zavlada novo ledeno doba.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.