SADRžAJ

Tinejdžer i mlada prostitutka kreću na put kalifornijskom obalom kako bi fotografirali svjetionike. Međutim, zbog njezina nasilnog svodnika njihovo bi putovanje moglo nasilno završiti u ovoj realističnoj drami smještenoj u 1970-e.
Putovi dvoje očajnih pojedinaca sretnu se u prašnjavom pustinjskom gradiću kasnih 1970-ih. Charles (Evan Peters) maturant je s fizičkim teškoćama, a Vicki (Juno Temple) bjegunica je u problemima. Nakon što Charles pritekne Vickie u pomoć prilikom svađe s opasnim Skidom (Kevin Alejandro), par razvije neočekivan odnos te krenu na put kalifornijskom obalom kako bi fotografirali svjetionike. No hoće li teški životi ovog para dopustiti da pronađu sreću? Jedna je stvar sigurna – njihovi će se životi zauvijek promijeniti.

Fotografije

Svjetlo u tamiSvjetlo u tamiSvjetlo u tamiSvjetlo u tamiSvjetlo u tamiSvjetlo u tami

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Talea (2013)

    image
    It's summer holidays, and the planned Italian holiday with Jasmin's foster family is just around the corner. Everyone is looking forward to the trip - except...
  • Samo ljudi (1957)

    image
    Predrag Bojanić zvani Bojkan inženjer je na gradnji hidrocentrale, inače invalid koji je u ratu ostao bez noge, upozna mladu Ljubicu Romić Bubu koja je u ratu...
  • Rajski vrt (1978)

    image
    Tri spletkaroška brata iz New Yorka udružuju zajedničke snage i pamet dok nastoje osvojiti svijet profesionalnog hrvanja.
  • Planina (2015)

    image
    Film prikazuje odrastanje četrnaestogodišnjeg Davida koji je prisiljen postati čovek, i biti glava kuće, dok njegov deda broji svoje poslednje dane u bolnici.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.