Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 9.1/10
(14 glasova)

SADRžAJ

Dame Maggie Smith iz „Downton Abbeyja“, dvostruka dobitnica „Oscara“, oživotvorila je jednu od svojih najslavnijih uloga – jedinstvenu gospođicu Shepherd – u filmu DAMA U DVORIŠTU, duhovitoj filmskoj adaptaciji legendarnih memoara Alana Bennetta i cijenjenoj kazališnoj predstavi. Bennettova priča temeljena je na istinitoj priči o gospođici Shepherd, ženi neodređenog podrijetla koja je „privremeno“ parkirala svoj kombi na prilazu Bennettove kuće u Londonu te nastavila ondje živjeti sljedećih 15 godina. Ono što počne kao nerado pružena usluga pretvori se u odnos koji će promijeniti njihove živote. Sniman na ulici i u kući gdje su Bennett i gospođica Shepherd živjeli svih tih godina, priznati redatelj Nicholas Hytner ponovno se udružio s Bennettom („Ludilo kralja Georgea“, „Dečki za povijest“) kako bi prenio na film ovu dirljivu, bolnu i optimističnu priču.

Fotografije

Dama u dvorištuDama u dvorištuDama u dvorištuDama u dvorištuDama u dvorištuDama u dvorištuDama u dvorištuDama u dvorištuDama u dvorištuDama u dvorištu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.