SADRžAJ

Tek su se zbog očeve bolesti ponovno okupili na istome mjestu. Shirley Cooperberg (Ellen Burstyn) i njezina odrasla djeca nakon mnogo se vremena opet nađu zajedno, ali u bolnici, dok čekaju rezultate očeve operacije.

Nadoknađujući izgubljeno vrijeme, obitelj se prisjeća prošlosti. Stariji brat Edward (Mark Blum) bahat je i naprasit, a posebno se loše odnosi prema mlađem bratu, neodlučnom Eliju (Ted Levine). Međutim, obiteljske veze čvršće su od svega, što će obitelj dobro naučiti očekujući dobre vijesti, istovremeno se bojeći loših.

Snimljen po istoimenome kazališnom komadu scenarista Orena Safdieja, „Zahvalit ćeš mi poslije“ je iznimno zahtjevan film, ali istovremeno i jako topao i zabavan. Sve je to prepoznao i organizacijski odbor cijenjenoga festivala u Montrealu, na kojem je film redatelja Shimona Dotana 1998. godine ostvario zapažen uspjeh. Prva zvijezda filma nedvojbeno je slavna Ellen Burstyn, u jednoj od najboljih uloga kasnijih faza svoje karijere, no redatelj Dotan vješto je uskladio cijeli ansambl u ovoj odličnoj humornoj drami.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Lady Bird (2017)

    image
    Adolescencija je težak period. Svi ga moramo proći, no, ne preživimo ga svi jednako uspješno. Borimo se s promjenama i izazovima najbolje što znamo, dok učimo o...
  • Legende u Vegasu (2013)

    image
    Nikad nije kasno za najbolju zabavu u životu – 4 glumačke legende upravo je organiziraju u Vegasu! Četvorica prijatelja koji su već dobrano prešli šezdesetu,...
  • Potpuni stranci (2016)

    image
    Sedmero dugogodišnjih prijatelja, oženjenih i razvedenih, okuplja se na večeri. Počelo je kao igra s odlukom da na stol stave mobitele i međusobno podijele...
  • Quality Time (2017)

    image
    Five thirty-something men in as many separate segments struggle to grapple with the relentless absurdity of their respective existences.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.