SADRžAJ

"Djelo i slava: podijeljeni dom" zaokružuje ovu epsku trilogiju - kritički pogled na neke od mračnih tajni američke povijesti. U zemlji utemeljenoj na religijskoj slobodi, rani Mormoni su bili prebijani, protjerivani iz domova, bacani u zatvor, pa čak i ubijani zbog svoje vjere. Bolno precizno obrađenom pričom, film živo i detaljno obilježava vrijeme predrasuda, netrpeljivosti i vjerskih progona u "zemlji slobode."

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Samo ljudi (1957)

    image
    Predrag Bojanić zvani Bojkan inženjer je na gradnji hidrocentrale, inače invalid koji je u ratu ostao bez noge, upozna mladu Ljubicu Romić Bubu koja je u ratu...
  • Kalifornijski solo (2012)

    image
    Nekadašnja britanska pop-zvijezda suočava se s demonima iz prošlosti kako bi izbjegao deportaciju iz SAD-a nakon što je zaustavljen zbog vožnje u pijanom stanju.
  • Hitna pomoć (2009)

    image
    “Hitna pomoć” je savremeni film koji odslikava dramatiku dubokih promena srpskog društva sa početka veka. Priču o slomu poslednjeg evropskog totalitarizma 2000....
  • Ljeto iz snova (2016)

    image
    Zaboravljena pop zvijezda koja je na rubu da izgubi sve okreće novu stranicu nakon što započne nadarenu skupinu nestašnih klinaca poučavati glazbi.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.