SADRžAJ

Ova višeslojna drama redateljice Birgitte Stærmose odvija se tijekom tri dana u kopenhaškom hotelu. Sve se okreće oko tajanstvenog hica iz pištolja. Akteri su likovi čije se dijametralno suprotne priče na kraju spajaju, kako slučajno, tako i namjerno: usamljena stjuardesa dolazi u hotel u potrazi za ljubavlju; par imigranata koji radi u hotelu traži osvetu; tu je i upravitelj hotela koji je očajan; žena koju je napustio muž; recepcionar koji se (uzalud) trudi više smiješiti kad dočekuje goste. Tu su i mnogi drugi. Među lajtmotivima ovog multikulturnog filma jesu intimnost, opraštanje i ljudska slabost. Stærmose uspijeva vješto artikulirati vizualni stil koji je u skladu s pojedinačnim pričama aktera. Svi oni osjećaju kao da ih guši vlastiti život, ali i zidovi hotela.

Fotografije

Soba 304Soba 304Soba 304Soba 304Soba 304Soba 304Soba 304Soba 304Soba 304

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Rajski vrt (1978)

    image
    Tri spletkaroška brata iz New Yorka udružuju zajedničke snage i pamet dok nastoje osvojiti svijet profesionalnog hrvanja.
  • Manchester pokraj mora (2016)

    image
    Nakon smrti starijeg brata Joea (Kyle Chandler), Lee Chandler (Casey Affleck) šokiran je saznanjem da ga je Joe proglasio jedinim skrbnikom svog nećaka Patricka...
  • Planina (2015)

    image
    Film prikazuje odrastanje četrnaestogodišnjeg Davida koji je prisiljen postati čovek, i biti glava kuće, dok njegov deda broji svoje poslednje dane u bolnici.
  • Draga Irena (1970)

    image
    Draga Irena je jugoslavenski igrani film snimljen 1970. godine u režiji Nikole Stojanovića. Protagonisti su četvorica najboljih prijatelja iz doba gimnazije koji...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.