Ocjena: 6.0/10
Ocjena korisnika: 7.9/10
(66 glasova)

SADRžAJ

Bivši agent CIA-e Ben Logan nada se novom početku sa svojom otuđenom 15-godišnjom kćeri Amy. Zaposli se u Belgiji kao stručnjak za sigurnost u velikoj međunarodnoj korporaciji. Stigavši jednog jutra na posao, Logan otkrije da njegov odjel više ne postoji, svi su kolege nestali, a njegov asistent zapravo je obučeni operativac koji kani ubiti i njega i njegovu kćer. Kako bi preživjeli dovoljno dugo da otkriju što se dogodilo i zašto ih netko želi ubiti, Logan i Amy daju se u bijeg, a progoni ih vrsno obučena skupina ubojica. Otac i kći, koji se jedva poznaju, moraju se osloniti jedno na drugo i naučiti si vjerovati. To povjerenje ugroženo je kad Amy dozna istinu o očevoj prošlosti.

Fotografije

IseljenikIseljenikIseljenikIseljenikIseljenikIseljenik

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Stratton (2017)

    image
    John Stratton, specijalni agent britanske kraljevske mornarice MI6, i njegov američki kolega Marty, odlaze u laboratorijski kompleks u Iranu kako bi pronašli...
  • Progonjeni (2015)

    image
    Inspiriran istinitim događajima parova koji su na odmoru na udaljenom otoku u Bahamima, a koje lovi grupa modernih gusara, koji žele njihove identitete i živote.
  • U okovima kartela (2016)

    image
    Mladi par iz Amerike, Michael i Olivia uživaju na odmoru u Meksiku, no stvari izmaknu kontroli kad Oliviju otme krijumčar droge i zahtjeva od Michela da preko...
  • Spasilačka misija (2015)

    image
    Bivšeg operativca CIA-e otima skupina terorista. Kad mu sin dozna da ga CIA ne namjerava spasiti, kreće na vlastitu spasilačku misiju.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.