SADRžAJ

Gdje je granica bliskosti između doktora i pacijenta, postoji li ona uopće i je li vrijedna prelaženja? Annabeth Gish i Ethan Embry dat će nam neke od odgovora u ovoj odličnoj televizijskoj drami "Život kao takav".

Denise Defiore (Annabeth Gish) je samohrana majka koja radi kao medicinska sestra u mjesnoj hitnoj službi. Život joj se mijenja kad se tijekom jedne operacije stažist uplašio pa je zahvat završila sama i tako spasila život žrtvi pucnjave. Denise ni ne sluti da će zbog tog svog poteza dobiti otkaz. Službeno, prekršila je propisanu proceduru, ali je očito da se zamjerila utjecajnom stažistu. Primorana naći posao negdje drugdje, Denise se uspije zaposliti u idiličnoj ustanovi Liberty Street, gdje se sprijateljuje s Rickom (Ethan Embry), koji ima problema s kratkoročnim pamćenjem, procesuiranjem informacija i kontrolom emocija. Rick se urbzo zaljubljuje u svoju dobročiniteljicu, no ona počinje izlaziti s kolegom Jakeom (Brett Cullen). Topla i emotivna drama smještena u bolničko okruženje, „Život kao takav' redatelja Davida S. Cassa Sr.-a priča je o hrabroj ženi koja će pomažući onima kojima je pomoć najpotrebnija zapravo najviše pomoći sama sebi. Odlična Annabeth Gish u glavnoj ulozi pokazuje kako zasigurno zaslužuje i mnogo veće i efektnije uloge od onih u televizijskim filmovima, dok je Ethan Embry iznimno uvjerljiv kao čovjek s problemima u svakodnevnoj komunikaciji.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Makedonska krvava svadba (1967)

    image
    Film govori o djevojci Cveti u Otomansko okupiranoj Makedoniji i njenom kindapiranju od strane Otomanskog bega.
  • Manchester pokraj mora (2016)

    image
    Nakon smrti starijeg brata Joea (Kyle Chandler), Lee Chandler (Casey Affleck) šokiran je saznanjem da ga je Joe proglasio jedinim skrbnikom svog nećaka Patricka...
  • Planina (2015)

    image
    Film prikazuje odrastanje četrnaestogodišnjeg Davida koji je prisiljen postati čovek, i biti glava kuće, dok njegov deda broji svoje poslednje dane u bolnici.
  • Draga Irena (1970)

    image
    Draga Irena je jugoslavenski igrani film snimljen 1970. godine u režiji Nikole Stojanovića. Protagonisti su četvorica najboljih prijatelja iz doba gimnazije koji...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.