SADRžAJ

Boreći se sa depresijom i ovisnošću, Laura Danner (Root) odluči se oprostiti od života tako da odveze svoj auto - zajedno sa njenim sinom, Daveyem (Heizer) - pred nadolazeći vlak. Davey uspije pobjeći no njegova majka odlučno ostane na tračnicama. Ljutiti, Davey se odluči suočiti sa vozačem, Tomom Starkom (Bacon) koji je siguran da je pravilno postupio kada nije zaustavio vlak. Čekajući suđenje Tom je prisiljen provesti vrijeme sa suprugom Megan (Harden) te njenim sve gorim zdravstvenim stanjem.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kalifornijski solo (2012)

    image
    Nekadašnja britanska pop-zvijezda suočava se s demonima iz prošlosti kako bi izbjegao deportaciju iz SAD-a nakon što je zaustavljen zbog vožnje u pijanom stanju.
  • Virdžina (1991)

    image
    U zabiti i kršu Kninske krajine obitelji bez muškog potomstva smatrane su ukletima i osuđenima na propast. Da bi se spasile prokletstva, takve su obitelji jedno...
  • Optužen bez dokaza (1991)

    image
    Pedesetih godina 20. stoljeća Hollywood prolazi kroz najsramotniju epizodu u svojoj povijesti. Pododbor za ispitivanje protuameričke djelatnosti američkoga...
  • Makedonska krvava svadba (1967)

    image
    Film govori o djevojci Cveti u Otomansko okupiranoj Makedoniji i njenom kindapiranju od strane Otomanskog bega.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.