SADRžAJ

Kevin živi naoko savršenim životom, no njegov životni problem, nedostatak samopouzdanja, sprječava ga da bude zaista sretan i zaljubljen.Putujući vlakom upoznaje djevojku svojih snova, zaljubi se na prvi pogled, no ne smogne snage niti pitati ju kako se zove, a kamoli tražiti broj telefona. U nemogućnosti da ju pronađe, a još manje zaboravi, uz pomoć prijatelja kreće u veliku potragu za djevojkom svojih snova...

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Svim srcem (2015)

    image
    Nakon što naslijedi polovicu kuće, mlada se žena neočekivano sprijateljuje sa suvlasnikom...
  • Kraljević i ja 2: Kraljevsko vjenčanje (2006)

    image
    “Kraljević i ja: Kraljevsko vjenčanje” nastavak je bajkovite priče o “djevojci iz susjedstva“, koja upoznaje svog princa. Paige, koju u drugom dijelu umjesto...
  • Božićno drvce (2013)

    image
    Ženu koja mrzi Božić zahvaća blagdansko raspoloženje kad pristane posljednji put voditi obiteljski štand za prodaju božićnih drvca.
  • Listopadski poljubac (2015)

    image
    Nakon što neodlučna Poppy dobije ponudu da radi kao dadilja kod radoholičara Ryana, osvaja njegovu djecu, a ubrzo pronalazi put i do njegova srca.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.