Ocjena: 3.4/10
Ocjena korisnika: 4.3/10
(7 glasova)

SADRžAJ

Bivšeg marinca angažuju da otputuje u Panamu da sklopi posao oko prodaje oružja. Ovaj film je zasnovan na stvarnim događajima. Tokom turbulentnih vremena u Panami 1989. godine, bivši marinac James Becker mora se snalaziti u haosu građanskog rata i američke invazije. Da bi završio posao, mora se suočiti sa plaćenim ubicama, udvarati se fatalnim ženama i pregovarati sa neprijateljima.uloge: Mel Gibson, Cole Hauser, Mauricio Henao, Kiara Liz, Charlie Weber, Kate Katzman, Victor Turpinreditelj: Mark Neveldine

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Progonjeni (2015)

    image
    Inspiriran istinitim događajima parova koji su na odmoru na udaljenom otoku u Bahamima, a koje lovi grupa modernih gusara, koji žele njihove identitete i živote.
  • Spasilačka misija (2015)

    image
    Bivšeg operativca CIA-e otima skupina terorista. Kad mu sin dozna da ga CIA ne namjerava spasiti, kreće na vlastitu spasilačku misiju.
  • Braven (2018)

    image
    Drvosječa brani svoju obitelj od opasnih dilera drogom.
  • Saslušanje (2016)

    image
    Nakon što FBI dobije prijetnju koja ugrožava cijeli grad, ispitivač (Copeland) i informatičar (Perry) uvučeni su u niz umnih igara s kriminalnim vođama, očajnički...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.