SADRžAJ

Tražeći bolji život, Marlon Cruz (Aldemar Correa) i njegova djevojka Reina (Angelica Blandon) putuju iz svog doma u Medellinu u Kolumbiji preko Srednje Amerike i Meksika u Sjedinjene Američke Države. U Jackson Heightsu, četvrti New Yorka, oni ulaze u svijet koji će njihove živote usmjeriti u posve novom pravcu. John Leguizamo također glumi u ovom filmu koji se temelji na romanu Jorgea Franca.
Adaptacija istoimenog priznatog romana Jorgea Franca, „PARAISO TRAVEL“ (koji je potukao sve rekorde u kinima u Kolumbiji) priča je o Marlonu Cruzu (Aldemar Correa), mladom Kolumbijcu koji na nagovor svoje djevojke Reine (Angélica Blandón) napušta ugodni život u Medellínu i bježi s njom preko Guatemale i Meksika, preko granica, ilegalno u Sjedinjene Američke Države. Marlonovo putovanje, koje ga vodi kroz sumnjive striptiz barove, plesne dvorane, hostele za beskućnike i ulice Jackson Heightsa, nakraju ga odvede na mjesto koje nije mogao predvidjeti.

Fotografije

Paraiso travelParaiso travelParaiso travelParaiso travelParaiso travel

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sretnica (2017)

    image
    Fortunata ima težak život, kći od osam godina i propao brak. Radi kao frizerka u „fušu“, putujući od predgrađa do centra, po kućama dobrostojećih žena. Fortunata...
  • Kalifornijski solo (2012)

    image
    Nekadašnja britanska pop-zvijezda suočava se s demonima iz prošlosti kako bi izbjegao deportaciju iz SAD-a nakon što je zaustavljen zbog vožnje u pijanom stanju.
  • Tajna male farme (2007)

    image
    Priča o prokletstvu i grijesima velških imigranata koje ih vjekovima prati, sredinom 19. stoljeća u regiji Appalachia.
  • Splav meduze (1980)

    image
    Dvije usamljene učiteljice izgubljene u pospanoj provinciji, obavljaju svoju prosvetiteljsku dužnost, sanjareći o velikim gradovima i pustolovinama. Jednog dana u...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.