SADRžAJ

Temeljen na kazališnom komadu Johna B. Keanea, „Polje“ priča priču o Bullu McCabeu (Richard Harris), tradicionalnom Ircu koji se bori kako bi zadržao zemlju koju njegova obitelj generacijama obrađuje. McCabe, koji zemlju zakupljuje od mlade udovice (Frances Tomelty), nada se da će je moći kupiti kad udovica zemlju dade na dražbu. Nitko se od suseljana ne nadmeće protiv McCabea, ali slatkorječivi poduzetnik, mladi Amerikanac irskog podrijetla (Tom Berenger) natječe se protiv njega i time zaprepasti cijelo selo i pokrene napetu borbu među njima dvojicom. I dok borba vodi prema smrtonosnim posljedicama, ona prijeti neugodnim otkrićem tamne i bolne tajne obitelji McCabe, tajne zbog koje Bullova žena (Brenda Ficker) s njim ne razgovara već 18 godina.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Pažnja banditi (1987)

    image
    Nakon smrti supruge, koju su ubili pljačkaši banke, Verini šalje ćerku u Švajcarsku na desetogodišnje školovanje. U međuvremenu, Verini je dospeo u zatvor, a da...
  • Makedonska krvava svadba (1967)

    image
    Film govori o djevojci Cveti u Otomansko okupiranoj Makedoniji i njenom kindapiranju od strane Otomanskog bega.
  • Manchester pokraj mora (2016)

    image
    Nakon smrti starijeg brata Joea (Kyle Chandler), Lee Chandler (Casey Affleck) šokiran je saznanjem da ga je Joe proglasio jedinim skrbnikom svog nećaka Patricka...
  • Planina (2015)

    image
    Film prikazuje odrastanje četrnaestogodišnjeg Davida koji je prisiljen postati čovek, i biti glava kuće, dok njegov deda broji svoje poslednje dane u bolnici.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.