SADRžAJ

Vrtlar Jim Winters (Anthony LaPaglia) je povučeni obrtnik i blag čovjek koji bi volio imati miran život. Njegova obitelj je, međutim, sve samo ne mirna. Stariji sin Gabe (Aaron Stanford) planira pobjeći na Floridu i ostaviti djevojku s kojom bi mogao imati stabilnu budućnost. Mlađi sin Pete (Mark Webber) povukao se u svoj svijet ispunjen bijesom, bezvoljnošću i razočaranjem. Jim se bori gledajući sinove kako donose odluke koje smatra katastrofalnima. Tek kad upozna novu susjedu Molly (Allison Janney), pronalazi način da se suoči sa životom i budućnošću obitelji.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Na meti u Palermu (2008)

    image
    Finn (Campino) je slavni njemački fotograf koji pored uzbudljivih modnih snimanja provodi bezbrižan život ludo se zabavljajući sa slavnim fotomodelima. Sit takvog...
  • Svaka sreća je dostupna (2017)

    image
    Međutim, sve se menja kada se zaljubi u Gulce, pevačicu u obližnjem folk-kafiću. Gulce se školuje za medicinsku sestru i zarađuje negujući usamljenog starca koji...
  • Makedonska krvava svadba (1967)

    image
    Film govori o djevojci Cveti u Otomansko okupiranoj Makedoniji i njenom kindapiranju od strane Otomanskog bega.
  • Rajski vrt (1978)

    image
    Tri spletkaroška brata iz New Yorka udružuju zajedničke snage i pamet dok nastoje osvojiti svijet profesionalnog hrvanja.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.